Arahan penggunaan Nomidol

Gunakan Nomidol hanya terima kasih untuk arahan terperinci untuk digunakan. Prosedur ini tidak akan menyebabkan apa-apa masalah. Menggunakan krim ini sangat mudah. Penuh tentu rawatan adalah 4 minggu. Pada masa ini akan menjadi penuh netralisasi kulat. Cara harus digunakan untuk terjejas kulit dua kali sehari — pagi dan malam. Krim digosok dengan lembut mengurut pergerakan.

Manual untuk krim Nomidol

Sebelum anda menggunakan dadah harus menjalankan prosedur kebersihan. Nah kukus kaki di dalam bilik mandi dengan herba seperti chamomile dan bunga. Kemudian kamu perlu berhati-hati kering kaki dengan handuk dan memohon krim, menggosok ke kulit sehingga diserap sepenuhnya. Dadah tidak merasakan oleh kulit, tidak noda pakaian dan linen.

Gejala yang hilang selepas seminggu menggunakan ubat. Termasuk dengan Nomidol manual juga berisi maklumat bahawa ia adalah wajar untuk menjalankan penuh tentu bahkan jika gejala telah hilang selepas seminggu. Di bawah kuku boleh tinggal spora yang boleh menyebabkan re-jangkitan.

Tanda-tanda untuk menggunakan

Nomidol efektif untuk memerangi semua manifestasi kulat. Penyakit ini disertai dengan manifestasi seperti:

  • kering kulit;
  • mengelupas;
  • gatal-gatal dan membakar;
  • berpeluh berlebihan;
  • menebal plat kuku;
  • penampilan luka dan retak;
  • kuning dan kuku;
  • kejadian bau yang tidak menyenangkan.

Ini adalah gejala utama, yang harus mendorong anda untuk melawat seorang dokter. Tanpa rawatan gejala hanya akan meningkat, yang akhirnya akan membawa kepada kehilangan kuku, retak dalam dan borok. Yang menyebabkan kulat — patogen. Perubatan bahagian dadah Nomidol tidak hanya menghapuskan gejala yang tidak menyenangkan, tapi juga memberi kesan yang kulat.

Kontra

Penyediaan Nomidol termasuk hanya komponen semula jadi. Formula adalah yang direka khas untuk memenuhi semua pasien di Singapura. Kontra untuk menggunakan dadah mungkin peribadi intoleransi ke mana-mana komponen komposisi Nomidol.

Semasa mengandung dan laktasi kemungkinan penggunaan narkoba perlu berbincang dengan anda, doktor. Manifestasi alergi permohonan Nomidol anda harus berhenti.