Yang terbaik baru kuku dari kuku kulat

Cepat menghilangkan kaki atlet yang memukul kuku di jari atau jari kaki, akan membantu anti kuku. Ini adalah yang paling praktis dan mudah dadah untuk tempatan terapi karena, tidak seperti ubat-ubatan yang, setelah berkrim atau seperti gel tekstur, ia tidak dipadamkan. Endapan berguna jika kawasan kuku, yang rusak oleh jamur, tidak melebihi 60%. Ia digunakan sebagai alat berdiri sendiri, ia boleh diberikan sebagai bagian dari terapi gabungan.

kuku kulat

Prinsip tindakan anti kuku

Beruntung bagi kulat rawatan yang berbeza dari narkoba yang sama tindakan tekstur. Mereka cecair, jadi hanya digunakan untuk plat kuku, mudah jatuh di retakan. Ini memaksimumkan mempengaruhi kuku kulat. Selepas menggunakan endapan cepat kering untuk membentuk lapisan tahan lama. Ia tidak dikeluarkan bahkan di bawah kesan yang kuat, jadi alat itu juga disimpan. Ia adalah praktis, kerana krim, gel dipadamkan di sedikit kesan.

Yang penting kesempatan kuku ia menembusi kuku struktur adalah sangat mendalam, dengan itu berkesan memusnahkan spora kulat. Juga ia berhenti reproduksi mereka, sejak film terbentuk pada permukaan kuku, menghalang kemasukan oksigen.

Penyebab agen kaki mula mati setelah 48 jam selepas permohonan pertama endapan , jika ia benar cocok. Ini dapat dilihat dalam pengurangan kemerahan plat kuku. Ini adalah tanda yang kulat parasit mula mati.

Terapeutik ubat yang boleh digunakan di bawah hiasan cat. Keberkesanannya dan aktiviti langkah-langkah ini tidak berkurang. Tetapi ada alat-alat yang harus digunakan sendirian. Ia ditulis dalam arahan. Berwarna laker dengan kulat ciri-ciri tidak dikeluarkan. Mereka semua mempunyai jelas atau warna putih.

- Kulat endapan membantu untuk melawan kulat dan kembali kuku untuk keindahan bekas.

Bagaimana untuk merawat jamur dan meletakkan paku di pengguna kami manual

Endapan terhadap kulat membantu dalam penyakit, jika mematuhi 3 syarat:

 1. Alat betul cocok dan sesuai untuk menghilangkan jenis tertentu kulat.
 2. Cat digunakan dalam ketat mematuhi arahan.
 3. Lulus kursus penuh rawatan.

Manual kuku terhadap kulat:

bagaimana memohon kuku
 1. Sebelum menggunakan kuku dari kulat kuku, kaki atau tangan (bergantung pada di mana terletak terinfeksi kuku), harus dibersihkan dengan sabun dan kering dengan teliti dengan handuk yang dibuat dari bahan alami.
 2. Permukaan yang terkena kuku plat degreased dengan kapas dicelup dalam alkohol, yodium penyelesaian, larutan biru.
 3. Setelah itu, ia pendek sebagai mungkin untuk memotong kuku, membuang mereka dari kawasan permukaan, yang mengelupas terlibat dengan kulat. Ini adalah mudah dilakukan dengan menggunakan paku file. Untuk setiap kuku, ia adalah penting untuk memohon satu individu file untuk mengecualikan kemungkinan penyebaran kulat ke sihat permukaan.
 4. Permukaan dibersihkan plat kuku harus degreased dengan alkohol penyelesaian.
 5. Yang dibersihkan dan degreased kuku dengan lapisan tipis yang jernih. Ia tidak boleh menyentuh sehingga alat benar-benar kering. Ia adalah cukup untuk menunggu 30 detik – 3 minit.

Ini adalah arahan Umum untuk semua cat terhadap cendawan. Data manipulasi dilakukan sebelum semula menggunakan produk. Setiap peraturan permohonan boleh sedikit berbeza, jadi anda harus berhati-hati membaca arahan yang khusus ubat sebelum kau mulai menggunakan itu.

Cadangan untuk memohon anti-kulat pernis:

 • selepas prosedur pisau untuk memakai pengkilap, leher botol dan semua alat-alat benar-benar kuman dengan alkohol;
 • tidak dalam satu tempoh masa untuk menggunakan berbeza pernis terhadap kulat, karena keberkesanannya akan dikurangkan;
 • sepanjang tempoh rawatan untuk tidak kayu dan untuk melanjutkan kuku.
penggunaan pernis dan Sabun

Frekuensi permohonan setiap dadah adalah berbeza. Paling pernis digunakan 1-2 kali seminggu. Tempoh terapi sehingga pemulihan penuh. Menghentikan ubat apabila terkena kuku plat benar-benar tumbuh. Jika anda berhenti rawatan awal, berulang. Jamur di tangan bisa sepenuhnya untuk 6-12 bulan. Tempoh rawatan kuku kaki terlibat dengan kulat adalah kira-kira satu tahun, karena mereka tumbuh lebih perlahan-lahan.

Dengan rawatan yang betul anda bisa menghilangkan kuku kulat

Untuk mengambil endapan dengan ciri-ciri yang kulat pada kuku, anda harus berunding dengan seorang spesialis ilmu cendawan atau seorang dokter kulit. Seorang doktor yang layak akan menentukan apa jenis kulat dicetuskan penyakit dan memberikan sesuai ubat. Berunding dengan doktor sebelum rawatan adalah wajib bagi orang-orang yang mengidap diabetes, sistem imun gangguan, wanita hamil dan anak-anak.